Firmaprofil

 Birkballe & Nicholaisen ApS er et startet firma af Leif Birkballe, Michael Birkballe og Michael Nicholaisen i 2014. Birkballe & Nicholaisen ApS bygger på personer der har været i landbrugsbranchen på og omkring Djursland i mange år. Firmaet har til huse i bygningerne hos Leif Birkballe, hvor Jemith/LBB landbrugsmaskiner i mange år har holdt til.

Firmaet jemith/LBB landbrugsmaskiner blev grundlagt i 1973 af smedemester Leif Birkballe med reparation af landbrugs- og entreprenørmaskiner. Siden blev der også fabrikeret skovle til gravemaskiner og monteret stålhaller. Fra et lille værksted på 50 m2 blev firmaet løbende udvidet så der i dag er mere end 5000 m2 lagerhal, kontor, butik, værksted og reservedelslager.

Den første medarbejder blev ansat i 1975 og siden er flere ansat og udlært så firma i dag har 8 medarbejdere hvoraf mange har snart 30 og 45 års jubilæum i firmaet. Vi lægger stor vægt på efteruddannelse så vi kan yde optimal SERVICE. På værkstedet er der i dag 4 svende og 2 lærlinge.

 I løbet af årene er firmaet blevet FORHANDLER af mange kendte mærker bl.a. Deutz-Fahr, Zetor, Maschio, Perfect, Suire, Keltec og Murray.

Samtidig er aktiviteten også udvidet med omfattende EKSPORT af brugte maskiner og IMPORT af Pöttinger, Rabe og Volverini.

Leif Birkballes søn Michael blev udlært i firmaet i 1991 og er nu en drivende kraft i værksted og driftsplanlægning. Michael har også gennem flere år været ansvarlig for salg og produktion af staldinventar, gelændere og terrasser i LBB Produktion.

Michael Nicholaisen startede som sælger af Landbrugsmaskiner i 2000 og har siden haft med salg og administration og gøre i flere forskellige virksomheder, med tilknytning til landbruget.

I de seneste år har firmaet haft landbrugsprojekter i flere afrikanske lande og dermed stor erfaring med landbrug og maskineksport til Afrika.

Vi lægger stor vægt på at have et stort og opdateret RESERVEDELSLAGER, så vi kan tilbyde hurtig reparation ved driftsstop.

Firmaet er velkonsolideret og vi holder omkostningerne nede til gavn for vores kunder.